interviews-1
 

Συνεντευξεις

Γνωρίζουμε αξιόλογους ανθρώπους. Περισσότερα..

book-presentations-1
 

Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ

Με αφορμή ένα βιβλίο... Διαβάζουμε, προτείνουμε, δημιουργούμε υλικό... Περισσότερα..
teachers-interviews
 

Η Γωνια των Νηπιαγωγων

Οι νηπιαγωγοί αποκτούν τη δική τους ξεχωριστή θέση στο KindyKids.gr. Περισσότερα...

150x150-ebooks-image
 

200+ Φυλλα Εργασιας

Πρωτότυπα φύλλα εργασίας με 12 θεματικές ενότητες & δωρεάν υλικό. Περισσότερα...

100 ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΤΕΥΧΟΣ No.1 ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Τα 100 Φύλλα Εργασίας του kindykids.gr απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς προσχολικής αγωγής και σε γονείς. Δημιουργήθηκαν σύμφωνα με το Νέο Οδηγό Σπουδών για το Νηπιαγωγείο και μέσα από ευχάριστες και δημιουργικές δράσεις στοχεύουν στην επαφή και εξοικείωση των παιδιών με έννοιες όπως: τα σχήματα, οι αριθμοί και τα γράμματα, οι 4 εποχές και τα συναισθήματα και μπορούν να συνδυαστούν με πολλές και ποικίλες διαθεματικές δραστηριότητες.

Τα 100 Φύλλα Εργασίας δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να ζωγραφίσουν, να γράψουν, να κόψουν, να κολλήσουν, να εκφραστούν, να εμπνευστούν, να δημιουργήσουν και να κυρίως να παρατηρήσουν και να σκεφτούν μέσα από εύκολες και πιο δύσκολες δραστηριότητες για παιδιά ηλικίας 4 και 5 ετών.

Σκοπός του είναι να βοηθήσει το παιδί προσχολικής ηλικίας να καλλιεργήσει την παρατηρητικότητα, τη δημιουργικότητα αλλά και την κριτική του σκέψη και μέσα από αυτήν τη διαδικασία να αγαπήσει την απόκτηση καινούριας γνώσης και τη μάθηση γενικότερα.

 

Τιμή: 9.90€

buy-button

 

Το νέο σύστημα παραγγελιών υποστηρίζει πληρωμές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

100 φυλλα εργασίας για το νηπιαγωγείο

Λίγα λόγια από τη δημιουργό:

Μια καινούρια προσπάθεια ξεκινάει μέσα από τη σελίδα του kindykids.gr. Τα 100 Φύλλα Εργασίας είναι μια συλλογή εκτυπώσιμων, πρωτότυπων φύλλων εργασίας, που δημιουργήθηκαν με σκοπό την στοχευμένη και οργανωμένη δουλειά από τον εκπαιδευτικό προσχολικής ηλικίας, αλλά και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών από τους γονείς στο σπίτι.

Δημιουργήθηκαν με πολλή αγάπη για το παιδί προσχολικής ηλικίας με στόχο να το εισάγουν σε βασικές έννοιες με τρόπο ευχάριστο και κατανοητό.

Όλα τα μέλη του kindykids.gr - η μεγάλη μας παρέα - μαζί με το e-book θα παραλάβουν και δωρεάν εκτυπώσιμο διακοσμητικό υλικό που αποτελείται από:

 • Τρείς Αφίσες σε μέγεθος Α4 με θέμα:
   1. «Μαγικές λεξούλες»
   2. «Οι υποσχέσεις για την καινούρια σχολική χρονιά»
   3. «Η συνταγή για μια υπέροχη χρονιά!»

 

Αφισες για το νηπιαγωγείο

 • 16 κάρτες σε μέγεθος Α5:

Η γωνιές στο νηπιαγωγείο: Τα ναι και τα όχι:

 Καρτες για τις γωνιές στο νηπιαγωγείο

Στο KindyKids.gr θα βρείτε σχετικά:

100 ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΤΕΥΧΟΣ No.2 ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

E-BOOK : "ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΦΑΒΗΤΑΣ"

Ε-ΒΟΟΚ: "ΠΡΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ: 50 ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & 50 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ"

 

Τι έγραψαν για το το e-book αναγνωρισμένες συγγραφείς - εκπαιδευτικοί:

Ο ιστότοπος kindykids.gr παρουσιάζει κάτι ξεχωριστό: ένα πλούσιο ποικίλο και χρωματιστό υλικό, μια χρήσιμη συλλογή φύλλων δραστηριοτήτων για τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας, με θέματα που άπτονται του γνωστικού ενδιαφέροντος των παιδιών και καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος θεμάτων. Γράμματα, αριθμοί, σχήματα αλλά και εποχές, συναισθήματα. Οι πρώτες έννοιες των παιδιών, δοσμένες με διασκεδαστικό τρόπο και εκπαιδευτικά αποτελεσματικό, μέσα από λειτουργική εικονογράφηση, πίνακες ζωγραφικής, χρώματα, χαρτοκοπτική, ελεύθερο σχέδιο.

Ευχάριστες, ευρηματικές ασκήσεις εμπέδωσης εννοιών, που βοηθούν το παιδί να μαθαίνει με χαρά, να ασχολείται δημιουργικά στο σπίτι ή στο νηπιαγωγείο, με στόχο πάντα τη δημιουργία διάθεσης για γνώση.

 Μέσα στην απλότητα κρύβεται η σοφία: αυτή είναι η πρώτη σκέψη που κάνει ένας παιδαγωγός αλλά κι ένας γονέας, που ασχολείται δημιουργικά με το παιδί του και γνωρίζει καλά τις ανάγκες και τις δυνατότητές του, βλέποντας αυτό το υλικό που δημιουργήθηκε με αγάπη και πολύ μεράκι για το παιδί προσχολικής ηλικίας.

Ως παιδαγωγός, αλλά και ως γονέας το συστήνω ανεπιφύλακτα!

 Φρόσω Χατζήνα

 Νηπιαγωγός - Συγγραφέας

 

red-line

 

 

H Mαρλεν Κεφαλιδου προσφέρει ένα χρήσιμο υλικό για την εκπαιδευτική εργασία του σχολείου, όσο και για τη δημιουργική απασχόληση του παιδιού στο σπίτι. Τα φύλλα εργασίας, δομημένα σε ενότητες, αναπτύσσουν τις δεξιότητες του παιδιού, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα των ενδιαφερόντων και των αναγκών του.

 

Γεωργία Λάττα

Εκπαιδευτικός - Συγγραφέας

 

 

 

red-line

Τα 100 φύλλα εργασίας της κ. Μάρλεν Κεφαλίδου συνιστούν 100 προσκλήσεις-προκλήσεις για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Οι πρωτότυπες δραστηριότητες που προτείνει η συγγραφέας, για κάθε μια από τις πέντε θεματικές που αναπτύσσει, ακολουθούν τη θεμελιώδη παιδαγωγική αρχή «από το εύκολο στο δύσκολο», συνδέουν επίσης τη μάθηση με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες των παιδιών, διευκολύνουν την καθημερινότητά τους.

 Για τη συγγραφέα η Τέχνη είναι δρόμος που οδηγεί στη μάθηση, γι’ αυτό και τη θέτει, πολύ πετυχημένα, στην υπηρεσία της γνώσης. Τα παιδιά, παίρνοντας ερεθίσματα από έργα μεγάλου ζωγράφου αναγνωρίζουν αβίαστα τα βασικά σχήματα και γίνονται τα ίδια καλλιτέχνες ξεδιπλώνοντας τα ταλέντα τους

Η κ. Μάρλεν Κεφαλίδου με ενδιαφέρουσες επίσης, δραστηριότητες φέρνει τα παιδιά σε επαφή με τα γράμματα και τους αριθμούς στοχεύοντας στην ψυχοπνευματική ανάπτυξή τους, καθώς και στην καλλιέργεια της δημιουργικής και κριτικής σκέψης τους. Απογειώνει ακόμα με πολλούς τρόπους τη φαντασία τους, γιατί γνωρίζει πως η φαντασία είναι, τις περισσότερες φορές, πιο σπουδαία από τη γνώση.

Οι θεματικές της συγγραφέως «Συναισθήματα» και «Εποχές» αναμφισβήτητα ξεχωρίζουν στο πόνημά της αυτό, καθώς καλλιεργούν τη συναισθηματική νοημοσύνη, μια νοημοσύνη που, αν και εξέχουσας σημασίας, συχνά παραμελείται από την Εκπαίδευση. Η κ. Κεφαλίδου όμως αναδεικνύει την αξία της με τα πρωτότυπα φύλλα εργασίας που προτείνει και βοηθά το παιδί να συνειδητοποιήσει τα ευχάριστα και δυσάρεστα συναισθήματα, να διαχειριστεί ανάλογα δικά του, να «μάθει» με λίγα λόγια τον εαυτό του, ώστε να μπορεί να κατανοεί και τα συναισθήματα των άλλων. Η ικανότητά του αυτή είναι απολύτως βέβαιο πως θα το βοηθήσει στις διαπροσωπικές του σχέσεις και στην ομαλή κοινωνικοποίησή του. Από το άλλο μέρος και οι γονείς θα βοηθηθούν, αφού θα μπορέσουν να ξεκλειδώσουν το συναισθηματικό κόσμο των παιδιών τους αν θελήσουν να «ακούσουν» τις απαντήσεις που αυτά κάθε φορά θα δίνουν.

Γιολάντα – Τσορώνη – Γεωργιάδη

Εκπαιδευτικός - Συγγραφέας

 

 

 

red-line

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ:

Στις Εκπαιδευτικούς - Συγγραφείς που αγκάλιασαν και έγραψαν λίγα λόγια για την καινούρια αυτή προσπάθεια του kindykids.gr

Στον εικονογράφο κύριο Μάκη Γεωργίτη, για τα μοναδικά παιδάκια του kindykids, που δημιούργησε με πολλή αγάπη για το εξώφυλλο!

Στο σύζυγό μου για όλη την τεχνική - και όχι μόνο υποστήριξη - και την αγάπη του, καθ’ όλη τη διάρκεια εκπόνησης του e-book.

Η δημιουργός του e-book

Μάρλεν Κεφαλίδου

 

 

KindyKids.gr E-Book

100 φύλλα εργασίας  
τεύχη 1 & 2 για
δημιουργικές ώρες με τα παιδιά

Περισσοτερα

Προτεινομενα Αρθρα

Αρθρα Για Γονεις

 • Διαφήμιση
 • Στατιστικά Ιστοσελίδας
 • Όροι Χρήσης
 • Sitemap